Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
ik word vriend van Faydherbe
Architectura
«
»

ik word vriend van Faydherbe

Voor €10, €500 of €3000 kan je zelf ook gedurende één jaar vriend worden van Faydherbe Academie.
Zo verschijn je op de website met je (firma)naam, beschrijving, website en logo,
en kan je extra vermeldingen krijgen op uitgaande communicatie van onze opleiding: folders, mailings, affiches,... of op de de proclamatieavond van onze afstudeerders I&D, afhankelijk van je investering.
Op dit platform verschijn je altijd, al vanaf €10. waarom zou je het niet doen?

welkom bij de vrienden van Faydherbe !

Lees meer en word vriend >
«
»

Architectura

www.architectura.be is een initiatief van Redactiebureau Palindroom. Dit bureau schrijft en vertaalt teksten over bouw en architectuur en organiseert regelmatig seminaries en evenementen in verband met bouw en architectuur.

www.architectura.be wil een zo volledig en relevant mogelijk portaalsite vormen voor architectuur in België. Het doelpubliek bestaat in de eerste plaats uit de ‘voorschrijvers’ van de bouwsector (architecten, interieurarchitecten en ingenieurs) maar verder zullen ook andere bouwprofessionals hier nuttige informatie vinden.

De site richt zich niet tot particuliere bouwers. Daarvoor bestaan voldoende andere sites. Informatie die niet relevant is voor (interieur)architecten en ingenieurs zal u dus niet terugvinden op onze site.

architectura.be is een trouwe partner van faydherbeACADEMIE en plaatst onze evenmeneten op hun site.

Website