Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

MUSEUM VOORLINDEN | DELFT

maandag 18 november 2019 - 08:30 tot 20:30

Transit M

MECHELEN

Maak kennis met de rijke mix aan moderne kunst, natuur en architectuur van museum VoorlindenDe permanente werken van onder andere Serra, Turrell en Erlich zijn echte belevingswerken die je bij blijven. Een tweede stopplaats is de uitgestrekte universiteitscampus van TU Delft. Een gids leidt ons langs bijzondere locaties op deze toekomstgerichte studentenplek.

In museum Voorlinden zal een gids ons rondleiden langs de Highlights van het museum. Daarna is er even tijd om de tijdelijke expo van Louise Bourgeois en Anselm Kiefer op eigen houtje te bezoeken. Ook is het de moeite om door de tuin van Piet Oudolf omheen het museum te lopen.  Na de middag verkennen we de site van TU Delft. We bezoeken enkele projecten van Mecanoo architecten zoals de bibliotheek en studentenhuisvesting DUWO en wandelen door het Mekel Park.  Na een kijkje op de faculteit bouwkunde eindigen we de dag in het studentenrestaurant vooraleer we terug naar Mechelen rijden.

Aantal studenten: 45
Begeleiders: Jolien Maes, Greetje Lathouwers, Eef Oost, Peter De Meyer

 

P R A K T I S C H;

reis: vertrek met de bus aan Transit M om 8u30, terug rond 20u30

prijs: €30
STUVO past voor deze trip €16/pp bij, dankjewel STUVO!
inbegrepen: busreis, toegang gebouwen en gidsen, avondmaal
niet inbegrepen: breng zeker een picknick mee voor ’s middags ! (je kan het onderweg misschien niet kopen, dus wees voorbereid)

breng ook steeds je studentenkaart mee en voorzie schoenen war je vlot mee kan wandelen.