Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

CURSUS | VECTORWORKS 2D | REEKS VOORJAAR 2018

donderdag 11 januari 2018 - 19:00 tot donderdag 29 maart 2018 - 22:00

zandpoortvest 16

MECHELEN

DEZE CURSUS IS AGELAST, sorry voor het ongemak, volgende reeks 2D start opnieuw in oktober.

 

Vectorworks is één van de marktleiders in CAD software en zeer populair bij architecten en interieurvormgevers.
Het gebruiksgemak, de snelle leercurve en verbluffende resultaten van deze toch wel zeer complete software zijn daar niet vreemd aan.

Wens je met Vectorworks aan de slag te gaan of je vaardigheid er in verbeteren, dan is deze cursus een echte aanrader. Enige kennis van CAD is meegenomen maar niet noodzakelijk. We beginnen vanaf "0" en met praktische oefeningen leren we snel hoe je een meubel uittekent en presenteert. We leren je ook werken met de belangrijkste tools zodat je een volledig plan kan tekenen met een professionele organisatie van je document.
Ook wie al ervaring heeft met Vectorworks zal in deze lessen heel wat praktische tips en efficiënte tekenmethoden ontdekken. Wat we zoal tekenen en meer info vind je via deze link : http://www.dirkopdebeeck.be/VW

Je kan je inschrijven voor de lessenreeksen van 10 lessen met maximum 15 personen.

waar: campus Zandpoortvest 26 | Mechelen
wanneer: telkens op donderdagavond van 19:00 tot 22:00u.

donderdag 11,18 en 25 januari,
donderdag 1,15 en 22  februari,
donderdag 1,15,11 en 29 maart 2018

kostprijs : 350€ incl. btw voor 10 lessen van 3 uur; maximum 15 personen | 50% korting voor student I&D van Thomas More.
bij annulatie minder dan 8 dagen voor de aanvang van de cursus wordt 20% van het cursusgeld ingehouden.

Indien u een factuur wenst of gebruik wil maken van de KMO-portfeuille, neem dan contact op met het secretariaat. Er wordt dan een factuur opgemaakt. Voor deze diensten wordt dezelfde administratieve kost aangerekend dan deze van Eventbrite.